Previous Main Table of Content Print PDF Next
II. Galvenie kultūras produkti
4. Kulinārais kultūras mantojums
4.2: Ēdināšanas uzņēmumi un pasākumi, kuros tiek izmantota nacionālā virtuve

4.2.1. Restorāni un kafejnīcas

Restorāns “Salve” Rīgā, Latvijā. Restorāns sevi pozicionē kā “vietu, kur apvienojas dažādu seno un mūsdienīgo tautu virtuves, lai apmierinātu galvaspilsētas un tās viesu vēlmes. Šī ir vieta visiem, kas ciena kvalitāti un tradīcijas un vēlas ieturēt maltīti elegantā pilsētas stilā un izsmalcinātā atmosfērā.”

Restorāna ēdienkartē ir iekļauta sadaļa “Latvijas galvaspilsētas latviskā virtuve”. Tajā iekļauti tādi ēdieni kā:

Avots: www.salve.lv

Attēls: Kapāta mazsālīta siļķe ar biešu salātiem

Attēls: Rupjmaizes kārtojums ar brūkleņu mērci un putukrējumu

Restorāns piedāvā arī latviskās virtuves degustācijas karti:

Previous 4.2: Ēdināšanas uzņēmumi un pasākumi, kuros tiek izmantota nacionālā virtuve           4.2.2. Lauku restorāni pilīs, muižās, viesu namos Next