Previous Main Table of Content Print PDF Next
II. Galvenie kultūras produkti
4. Kulinārais kultūras mantojums

Avoti un atsauces

Somijas Lauku konsultāciju centru asociācija, http://www.maakuntienparhaat.fi/en/

“Uniquely Finnish Food Travel in 7 provinces. Local food experiences in genuine atmospheres”, http://www.maakuntienparhaat.fi/doc/foodroutes.pdf

Norvēģijas organizācija lauku tūrisma un lauksaimniecības pārtikas nozares veicināšanai,  http://www.hanen.no/index_en.html

Slovēnijas Lauksaimniecības un Mežsaimniecības Kameras Lauksaimniecības un Mežsaimniecības Institūta pārstāves Vesna Čuček prezentācija Starptautiskajā lauku tūrisma konferencē Rīgā, Latvijā, 2010.gada 9.jūnijā, http://www.celotajs.lv/cont/conf/conference/100609-WS/program.html

Restorāns “Salve”, www.salve.lv

Viesnīca “Igates pils” un „Dzirnavu krodziņš”,  www.igatespils.lv

Padastes muižas viesnīca Muhu salā, Igaunijā, www.padaste.ee

Restorāns “Chez Dominique” Helsinkos, Somijā,  www.chezdominique.fi/

Lauku labumi, http://www.celotajs.lv/cont/wrth/worth/bounty_en.html

Miežu biezputra: http://zitinja.blogspot.com/2010/10/miezu-putraimu-biezputra-jeb.html

Grūbu risoto ar tīģergarnelēm: http://vinabars.lv

“Latviešu ēdieni mūsdienu virtuvē”, „Annas hotel” un „Kartupeļu ēdāji” šefpavāra Ē. Dreibanda prezentācija seminārā “Kulinārijas tūrisma produktu veidošana”, 01.12.2010., Latvija.

„Qualitool”, uz Internetu balstīts Eurogites (Eiropas Lauku Tūrisma Federācijas) mācību instruments – minimālie starptautiskie lauku tūrisma mītņu standarti: http://quality.eurogites.org

http://humanform.info/mushrooms/mushroom.htmRecepte no Latvijā izdotās grāmatas: Latviskā un modernā virtuve: padomi namamātēm kā pareizi sagatavot uzturu / H. Stabulnieks-Birzina, A Švagers – Rīga, Grinbergs, 1939)

Previous Noslēgums           Jautājumi Next