![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Somijas Lauku konsultāciju centru asociācija, http://www.maakuntienparhaat.fi/en/
“Uniquely Finnish Food Travel in 7 provinces. Local food experiences in genuine atmospheres”, http://www.maakuntienparhaat.fi/doc/foodroutes.pdf
Norvēģijas organizācija lauku tūrisma un lauksaimniecības pārtikas nozares veicināšanai, http://www.hanen.no/index_en.html
Slovēnijas Lauksaimniecības un Mežsaimniecības Kameras Lauksaimniecības un Mežsaimniecības Institūta pārstāves Vesna Čuček prezentācija Starptautiskajā lauku tūrisma konferencē Rīgā, Latvijā, 2010.gada 9.jūnijā, http://www.celotajs.lv/cont/conf/conference/100609-WS/program.html
Restorāns “Salve”, www.salve.lv
Viesnīca “Igates pils” un „Dzirnavu krodziņš”, www.igatespils.lv
Padastes muižas viesnīca Muhu salā, Igaunijā, www.padaste.ee
Restorāns “Chez Dominique” Helsinkos, Somijā, www.chezdominique.fi/
Lauku labumi, http://www.celotajs.lv/cont/wrth/worth/bounty_en.html
Miežu biezputra: http://zitinja.blogspot.com/2010/10/miezu-putraimu-biezputra-jeb.html
Grūbu risoto ar tīģergarnelēm: http://vinabars.lv
“Latviešu ēdieni mūsdienu virtuvē”, „Annas hotel” un „Kartupeļu ēdāji” šefpavāra Ē. Dreibanda prezentācija seminārā “Kulinārijas tūrisma produktu veidošana”, 01.12.2010., Latvija.
„Qualitool”, uz Internetu balstīts Eurogites (Eiropas Lauku Tūrisma Federācijas) mācību instruments – minimālie starptautiskie lauku tūrisma mītņu standarti: http://quality.eurogites.org
http://humanform.info/mushrooms/mushroom.htmRecepte no Latvijā izdotās grāmatas: Latviskā un modernā virtuve: padomi namamātēm kā pareizi sagatavot uzturu / H. Stabulnieks-Birzina, A Švagers – Rīga, Grinbergs, 1939)
![]() |
Noslēgums | Jautājumi |
![]() |