![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. Vēlreiz pārlasiet šīs lekcijas 3.1. nodaļu. 2. Vēlreiz pārlasiet šīs lekcijas 3.3. nodaļu. Jebkurā gadījumā jums jāņem vērā, ka šis ir klienta apmierinātības “higiēnas faktors”. 3. Atbilde uz šo jautājumu ir abu iepriekšējo atbilžu kombinācija. Jebkurā gadījumā jums jāveido produkts - tūrisma objekts, kas būtu neatkarīgs, uzticams, strukturēts, ko varētu apmeklēt saskaņā ar skaidriem noteikumiem un shēmām. 4/5. Jūsu variants. 6. Jāņem vērā šādi aspekti: izstāžu telpas platība, kādā veidā savākt nepieciešamos priekšmetus, kā tos strukturēt izstādes vajadzībām, kādā veidā sadarboties ar citiem iedzīvotājiem (un kuriem), kādu atbalstu varētu saņemt no sabiedriskajām organizācijām, cik daudz laika un naudas nepieciešams, kādi varētu būt finansējuma avoti, komunikācija. 7. Jūsu variants. |
![]() |
Jautājumi | 4. Kulinārais kultūras mantojums |
![]() |