- Nosauciet 3 komponentus, kas sekmē pasniegtā ēdiena kvalitāti.
- Pārbaudiet noteikumus, kas saistās ar ēdienu un dzērienu pasniegšanu Jūsu valstī.
Vai Jums ir nepieciešama īpaša licence vai atļaujas?
- Izlemiet, kādi ēdieni tiks pasniegti Jūsu naktsmītnē.
- Sastādiet sarakstu ar aprīkojumu un ierīcēm, kuras nepieciešams iegādāties Jūsu
virtuvei.
- Kas ietilpst kontinentālajās brokastīs? Kas ietilpst angļu brokastīs? Kāda veida
brokastis tiks pasniegtas Jūsu naktsmītnē?
- Izveidojiet ēdienkarti dzērieniem un ēdieniem, kurus plānojat piedāvāt.
- Kādus apkalpošanas veidus ēdināšanas telpās Jūs variet nosaukt un kādu Jūs izvēlētos?
- Kādi ir trīs vissvarīgākie aspekti ēdināšanas telpā?
- Kādas būs Jūsu prasības ēdiena pagatavošanas un pasniegšanas darbiniekiem?
|