Previous Main Table of Content Print PDF Next
9. nodaļa: Maltītes pagatavošana un pasniegšana

Jautājumi par 9. nodaļu: Maltītes pagatavošana un pasniegšana

  1. Nosauciet 3 komponentus, kas sekmē pasniegtā ēdiena kvalitāti.
  2. Pārbaudiet noteikumus, kas saistās ar ēdienu un dzērienu pasniegšanu Jūsu valstī. Vai Jums ir nepieciešama īpaša licence vai atļaujas?
  3. Izlemiet, kādi ēdieni tiks pasniegti Jūsu naktsmītnē.
  4. Sastādiet sarakstu ar aprīkojumu un ierīcēm, kuras nepieciešams iegādāties Jūsu virtuvei.
  5. Kas ietilpst kontinentālajās brokastīs? Kas ietilpst angļu brokastīs? Kāda veida brokastis tiks pasniegtas Jūsu naktsmītnē?
  6. Izveidojiet ēdienkarti dzērieniem un ēdieniem, kurus plānojat piedāvāt.
  7. Kādus apkalpošanas veidus ēdināšanas telpās Jūs variet nosaukt un kādu Jūs izvēlētos?
  8. Kādi ir trīs vissvarīgākie aspekti ēdināšanas telpā?
  9. Kādas būs Jūsu prasības ēdiena pagatavošanas un pasniegšanas darbiniekiem?
Previous 9.4.2. Citi maltīšu varianti           Tēmu svarīgākie  punkti Next