Previous Main Table of Content Print PDF Next
9. nodaļa: Maltītes pagatavošana un pasniegšana
9.3. Apkalpošanas veids, cena, darba laiks

9.3.3. Cena

Maltīšu cenas dažādos uzņēmumos var krietni atšķirties, taču pastāv daži vispārpieņemti likumi to noteikšanai: cenu aprēķina, balstoties uz telpu izmantošanu, pārtikas produktu izmaksām un to transportēšanas, aprīkojuma, personāla algām (gatavojošā un/vai apkalpojošā personāla, atkarībā no Jūsu pakalpojumiem) un peļņas, kādu Jūs gribētu saņemt. Pirms nosakāt cenu, Jums ir jāiepazīstas ar cenām līdzīgās naktsmītnēs savā reģionā un cenām, ko attiecīgā nozares organizācijas (ja tādas ir).

Previous 9.3.2. Darba laiks           9.4. Tipiskās maltītes Next